Peak Day – en ny tradition

I fredags var det premiär för Peak Day på Clarion hotell i Östersund. Det blev ett lyckat event och vi vill passa på att tacka alla som deltog, föreläsare och besökare.

Dagen bjöd på en rad intressanta föreläsningar och workshops inom turism-, sport- och outdoorbranschen. Utställarna lockade många nyfikna och chansen att få se sportteknikens utveckling var uppskattad. Dagen gick i en positiv och lättsam anda och vi på Peak Innovation är glada att se att så många människor är intresserade av branschen. Att människor i olika åldrar med olika bakgrunder och sysselsättningar ville vara en del av dagen tycker vi är väldigt inspirerande och sporrande. Det skapades spontana möten och idéer som förhoppningsvis kommer resultera i nya spännande projekt.

Nu siktar vi framåt på att skapa fler tillfällen till inspiration, kunskap och möten mellan människor och därmed ge möjlighet till att relationer skapas, till samverkan, affärsutveckling och innovationer. Du kommer väl ihåg att du enkelt kan anmäla dig till Peak Innovations nätverk?

Vi tror att möten mellan människor och ett stort nätverkskapital är grunden för innovationer och affärsutveckling. Genom ditt medlemskap blir du inbjuden att delta i ett antal träffar varje år och får information om intressanta saker som händer i och utanför regionen. Medlemskapet är för närvarande kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.