Innovation och produktutveckling för naturturism: Workshop om testmetodik

Foto: Mark Going, Columbia Sportswear

Välkommen att delta på en workshop i ”testing som metode” där vi får en introduktion i de metoder som framgångsrikt används för produktutveckling, innovation och kvalitetssäkring för upplevelseföretag i Nordnorge via nätverket Innovative Opplevelser.

Workshopen anordnas inom ramen för projektet ”Upplevelsedesign för naturturism”, där en grupp pilotföretag i Jämtland Härjedalen med naturturisminriktning testar och utvärderar de metoder som använts i Norge. Workshopen är delvis en uppföljning av den tidigare dagen om upplevelsedesign som anordnades i december 2017. Vi välkomnar även denna gång andra aktörer utöver pilotföretagen, som destinationsföreträdare och företag, att delta och följa processen (går utmärkt att delta även om man inte deltog på träffen i december). Workshopen leds av Dorthe Eide, forskare vid Universitetet i Nordland och Ann-Jorid Pedersen från Innovative Opplevelser.

Klicka här för att se inbjudan och program

Datum: 12 februari

Tid: 8:30-14:15

Plats: Hus U, Campus Östersund

För mer information och anmälan, kontakta Lina Lif senast 7 februari: lina.lif@peakinnovation.se , 070-6505186. Meddela även ev kostbehov.

 

Projektet finansieras av Jordbruksverket (Landsbygdsprogrammet) och Länsstyrelsen Jämtlands Län. Läs mer om projektet här.