För startups med höga ambitioner att växa

PEAK Accelerator i Åre vänder sig till mogna, talangfulla startups med stor potential att accelerera i en internationell expansion. Talanger som brinner för att utveckla sin verksamhet men också söker en unik livsstil i Åre.

Varje år erbjuds tio bolag möjligheten att utveckla sin affär. Vi söker bolag med höga ambitioner som har kommit en bit på sin resa, etablerat en affärsmodell och är redo att skala upp verksamheten rejält.

Peak Accelerator vänder sig till bolag inom alla områden men har ett naturligt fokus på hållbarhet, förnyelsebar energi, hälsa och aktiv livstil.

Program PEAK Accelerator

Peak Accelerator erbjuder ett skräddarsytt kunskapsprogram utformat med fokus på tillväxt och internationalisering. Programmet innehåller workshops där experter delar sina kunskaper och insikter hur man skapar tillväxt och når ut på nya marknader.

Bolagen som antas får även ta del av ett skräddarsytt mentorprogram med nationellt och internationellt verksamma grundare, affärsänglar och experter. Programmet ger möjlighet till personliga, informella möten och diskussioner med finansiärer, företagsledare, och andra startups i den unika miljö och livsstil som kännetecknar Åre.

Ansökan

PEAK Accelerator tar emot ansökningar under våren/sommaren. Programmet sträcker sig över 6 månader och avslutas i anslutning till Åre Business Forum.

Kriterier samt information om hur bolagen söker till programmet finns på hemsidan peakaccelerator.se.

Finansiärer

PEAK Accelerator drivs av Peak Innovation och är finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Jämtland Härjedalen, Åre kommun, Jämtkraft, House Be och E14 Invest. 

Kontakt PEAK Accelerator

Cecilia Åkerblom
Acceleratorledare
cecilia(a)peakinnovation.se

Artiklar PEAK Accelerator