Ökad konkurrenskraft genom innovativa, digitala affärsmodeller

Digitala Affärsmodeller är ett projekt som syftar till att stötta det regionala näringslivet i att finna smarta och välfungerande digitala affärsmodeller som möjliggör ökad tillväxt. Visionen är att föra upp regionen till en ledande position inom digital handel. Projektet ska stimulera samverkan och innovation. 

Just nu pågår ett arbete med att kartlägga nuläge och behov för SME-företag i regionen med sikte på att genomföra behovsgrundade och efterfrågade insatser. För mer information om projektet kontakta vår projektledare Hanna Morén eller Petra Colleen.

2xWORKSHOP

Starta eller stärk din e-handel

Vill du få inspiration eller bekräfta att du gör rätt saker med din e-handel? Peak Innovation anordnar två workshop tillsammans med Omniarch som är en av Sveriges vassaste tillväxtbyråer för e-handel. 

Syftet med workshopen är att öka kunskapen och förmågan att ta rätt beslut när det kommer till e-handel.

Workshops genomförs inom ramen för projektet Digitala affärsmodeller som finansieras av Tillväxtverket och Region Jämtland Härjedalen.

Jojje Borssén

E-Commerce Consultant, Omniarch

Jojje Borssén var med och startade en e-handel redan 2001 innan det ens fanns kunder som kunde handla på internet! Därefter har han både startat, byggt och sålt e-handelsföretag av olika slag. Idag är han strategisk e-handelskonsult och projektledare på Omniarch där han tillsammans med sina drygt 50 kollegor runt om i Sverige hjälper bolag som MQ, Sandqvist, Coop, Stiga, Cellbes, Fyrklövern, Junibacken och många fler med att bli vinnare i sin digitala affär.Hur utvecklade Elevenate sin e-handel? Mattias Heurlin och Tobias Hökeberg berättar om deras resa.

Workshop 1. Stärk din e-handel 

Stärk passar dig som vill utveckla din befintliga e-handel. Dagen lyfter arbetet med övergripande plan och strategi, hur man jobbar effektivt med e-handel, KPIer och nyckeltal, marknadsföring av din plattform, och logistik.  

Tid: 21 september kl 10.45 till 14.00
Plats: Campus Östersund Hus U

Program

10.45 Kaffe

11.00 Workshop

Lunch serveras under workshop

14.00 Slut

 

Workshop 2. Starta din e-handel 

Start passar dig och er som vill få grunderna för att komma igång eller nyligen startat med e-handel. Lyfter möjligheter med e-handel som en del i din verksamhet, e-handelns olika delar, strategiska val av säljkanaler, betalningslösningar och logistik.

Tid: 22 september kl 10.45 till 14.00
Plats: Åre, House Be 

Program

10.45 Kaffe

11.00 Workshop

Lunch serveras under workshop

14.00 Slut

Jag anmäler mig till workshop – Starta eller stärk din e-handel.

Obs, antalet platser är begränsade. 

DSC02187

Hanna Morén

Projektledare

hanna.moren@peakinnovation.se

Petra ColleenJusterad

Petra Colleen

Projektledare

petra.collen@peakinnovation.se