Följ Anders Lycksäters recept på framgång i post-corona

För att skapa energi och kraft i tider då de allra flesta har det svårt finns nu möjligheten genom Peak Region i samarbete med Region Jämtland Härjedalen, Samling Näringsliv och IUC- Z GROUP att kostnadsfritt ta del av kunskap och erfarenheter som utvecklats utifrån tidigare tuffa situationer i en workshop med Anders Lycksäter

Hur ska du tänka, vilka möjligheter finns i din närhet, hur kan du utveckla dina tjänster och produkter för att stärka konkurrenskraften efter corona? Anders Lycksäter ger dig tips och råd, baserade på  erfarenheter och forskning från tidigare globala krisperioder.

Tid: Torsdag 11 juni kl 10.00-10.45 eller torsdag 18 juni 10:00-10:45

Efter bekräftad anmälan får du en länk till workshopen.

Har du frågor – kontakta: Daniel Eurenius daniel.eurenius@peakregionsciencepark.se

Anders Lycksäter

Ursprungligen från Småland men sedan flera år bosatt i Stockholm. Har en bred och lång erfarenhet av affärsutveckling och tillväxtstrategier för såväl större som mindre företag och organisationer. Jag har haft flera ledande positioner såsom VD, försäljnings-och produktchef, samt affärsområdeschef. I 15 av mina 30 verksamma år har jag haft placeringar utomlands.

Arbetar i dag som konsult med uppdrag huvudsakligen inom områdena lönsam tillväxt, innovation och affärsutveckling för SME-uppdrag. Är coach/ mentor till ett flertal företag samt ger föreläsningar inom en rad skiftande områden såsom målstyrning, försäljning och verksamhetsutveckling. Jag har god anknytning till regionen genom ett fjällboende i Klövsjö/Vemdalen.