Senior projektledare till internationella innovationsprojekt

Peak Innovation söker en senior projektledare att leda ett av de större innovationsprojekten som vi nu driver i vår verksamhet.

Peak Innovation driver innovationskraften i Jämtland/Härjedalen. Vi har två huvudsakliga verksamheter, dels vår startup-verksamhet och dels vår projekthubb. 

I startup-verksamheten driver vi Peak Inkubator och Peak Accelerator, med 10 bolag i respektive verksamhet. I vår projekthubb drivs nästan uteslutande innovationsprojekt i en sk trippel-helix struktur med näringsliv, akademi och det offentliga.

Att vara projektledare i en sådan struktur kräver ett stort mått av självledarskap och en förmåga att anpassa sig till olika syften och förhållningssätt. Ett starkt målfokus är centralt för att lyckas. Som projektledare är det viktigt att vara prestigelös och kunna synliggöra goda resultat och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk utbildning
  • Mångårig dokumenterad erfarenhet av projektledning/ledningsroller
  • Bred kunskap om offentlig förvaltning, juridik och akademins verklighet
  • God kunskap om ekonomi
  • Rätt personlig profil för att ta dig an morgondagens utmaningar

Som person är du följsam och samtidigt tydlig. Du har integritet och är resultatorienterad. Du har lätt för att samarbeta och trygg i att leda andra. 

Vi har stor vana att hantera olika utmanande situationer i teamet och mesta löser vi tillsammans med dig, du kommer aldrig vara ensam i ditt projekt. I vår finns bara framgång eller lärdomar.

 

Kontakta Pelle Simonsson pelle.simonsson@peakinnovation.se för mer information om tjänsten. 

Kontakt:

Pelle Simonsson

Inkubatorledare
+46 (0)70-336 03 49
pelle.simonsson@peakinnovation.se

Ansökan:

Ansök genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev till jobbansokan@peakinnovation.se