Innovation in Sports

Peak Innovation I samarbete med Sports Tech Research Centre och The Swedish Wintersport Research Center vid Mittuniversitetet i Östersund bjuder in till innovationstävling med fokus på sport och hållbarhet.

Har du en tidig affärsidé kring nya hållbara produkter och tjänster som får oss att prestera och må bättre, som tillgängliggör utbud och möjligheter till aktiviteter. Nya mobilaplikationer, algoritmer som analyserar data på nya smarta sätt. 

Kanske ett tänk på bärbar teknologi som ger oss input på prestation och välbefinnande som motionär eller elitpresterande eller en idé om hur vi kan skapa nya nivåer för kommunikation och engagemang mellan fans, åskådare, deltagare och arrangörer. 

Var med och tävla med din idé – vinn en plats på ISPO 2023 – världens största mässa inom Sport Outdoor.

Tävlingen vänder sig till dig som bor och verkar i Jämtlands län. Har du en idé som tar sikte på en möjlighet inom sport kan du lämna in ditt bidrag till oss och tävla om en medverkan vid ISPO 2023 och en möjlighet att där presentera och matcha ditt idékoncept inför världens ledande sport och outdoorvarumärken, återförsäljare och försäljningsorganisationer.

Idéer som bidrar till att nå FNs hållbarhets mål, Agenda 2030 för en hållbar utveckling och lösningar inom parasport premieras.

PRIS

Vinnande bidrag får hjälp att utveckla sitt koncept och validera affärsidén. I priset ingår resa, logi med två övernattningar i Munchen samt tillträde till ISPO 2023 till ett värde av 25.000 SEK ink moms.

JURY

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från PEAK Innovation och Mittuniversitetet.
Lämna ditt bidrag nedan dock, senast den 20 oktober 2022.
Alla bidragen behandlas konfidentiellt.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Har du frågor om innovationstävlingen kontakta:

Pelle Simonson

Incubatorledare
+46 (0)70-336 03 49
pelle.simonsson@peakinnovation.se