PEAK Innovation söker kommunikatör 

Anställningsform Tillsvidareanställning

Plats: Jämtlands län, Östersund Åre

Tillträde: Omgående

Vi söker vi dig som har erfarenhet att arbeta redaktionellt med text, bild och film och kan hantera hela processer vid exempelvis trycksaker, publiceringar på webb och i sociala medier.
Vi arbetar med regionala, nationella och internationella projekt och ser därför att du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. I övrigt bör du ha goda kunskaper i Office-paketet och Adobe CC, vana av att arbeta i publiceringsverktyg för webbplatser och arbete med sociala medier och nyhetsbrev.
 
Välkommen med din ansökan före den 20 april till jobbansokan@peakinnovation.se
 

Har du frågor kontakta:

Kerstin Dahlberg
Pelle Rumert

PEAK Innovation

PEAK Innovation finansieras av näringslivet och offentlig sektor i syfte att utveckla regionens innovationskraft och skapa hållbar tillväxt. Övergripande jobbar vi för att säkerställa att fler etablerade företag utvecklar framgångsskapande innovationsarbete och för etablering av fler framgångsrika startup-bolag.
 
Inom PEAK Innovation jobbar ett 15-tal affärsutvecklare, projekt och processledare utifrån Östersund och Åre med att stötta företag och startups med kompetens, kapital och kontakter till kunder. PEAK Innovation är också ledande i ett antal strategiska projekt i samarbete med akademi, näringsliv och offentlig sektor.
 
En viktig del i vårt arbete i att sprida kunskap om vad innovationsarbete innebär, inspirera entreprenörer, företagare, tjänstemän, forskare, affärsänglar och investerare till framgångsskapande samarbete.