Cirkulär AW i Östersund

tisdag 27 februari 2024 17:00-20:00

Cradlenet Norr bjuder tillsammans med RISE, Samling Näringsliv och Peak Innovation Science Park in till en cirkulär AW i Östersund för att lära känna varandra, prata cirkulär ekonomi och cirkulära initiativ som händer i Östersund och Jämtland.

Vi är många som på ett eller annat sätt arbetar med cirkulär ekonomi i Östersund, Åre och resten av Jämtland. Med denna återkommande cirkulära AW vill vi skapa en samlingsplats för oss där vi kan utbyta erfarenheter och hjälpa varandra framåt.

Vi ses på Bua på Biblioteksgatan 6C. Alla intresserade är varmt välkomna. Mat och dryck på egen bekostnad. För att ha lite koll på hur många vi blir, vill vi gärna att du anmäler dig via länken här.

Om du kommer från Åre kan du t.ex. ta Norrtåg kl. 15:12 så kommer du fram till Östersund Västra kl. 16:22 eller SJ kl. 15:50 så kommer du fram till Östersund C kl. 17:15, sedan går tåg tillbaka från Östersund C kl. 19:29 eller från Östersund Västra kl. 20:39.

Varmt välkomna!

Sofia Sundström och Christian Engene (Cradlenet Norr), Hanna Nordenö och Daniel Richardsson (RISE), Christian Bremer och Katarina Olsen (Peak Innovation Science Park) och Jenny Grip och Maja Bergstrand (Samling Näringsliv)

Hör av dig till Sofia om du har några frågor: sofia@cradlenet.se, 0709798830

Fakta

Anmäl dig via länken här.

Affärsrådgivare
Christian Bremer
Projektmedarbetare
Katarina Olsen
Cirkulär AW i Östersund

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.