Experter & Rådgivare

Adeprimo

KOMMUNIKATION

Vi är en digital fullservicebyrå som älskar att hjälpa dig uppfylla behov, övervinna utmaningar och att dela passioner. Att koppla samman affär med teknik och design – det är vår grej. 

Att skapa digitala upplevelser är både konst och vetenskap. Det är kreativitet, strategi, teknik och passion. Det är arkitektur, research, analys, test, interaktionsdesign, copywriting, varumärke, programmering, marknadsföring och affärsutveckling. Allt tillsammans. Vi har haft turen att få arbeta med det vi älskar.

Advokat Solveig Aspholm

JURIDIK

Advokat Solveig Aspholm har många års erfarenhet av att biträda företag, privatpersoner och fastighetsägare med rådgivning och i tvister. 

– I rollen som advokat har jag bland annat under flera år anlitats som bolagsjurist av det statliga riskkapitalbolaget Inlandsinnovation AB och biträtt med legal rådgivning vid investeringar och försäljningar av portföljbolag samt bolagsstyrningsfrågor. 

 

Go Avni AB  

HR

Erbjuder Internationellt Certifierad ICC Coach och certifierad Mental Training Practitioner med mångårig ledarerfarenhet från olika branscher och inte minst erfarenhet av eget företagande. 

– Jag hjälper dig tydliggöra dina resurser och vilka resurser du är i behov av för att nå det du önskar. Som mental coach stöttar jag dig, entreprenören i att skapa mental styrka, tydliggöra vägen fram och leda dig själv och ditt team som din företagssatsning kräver, berättar Anette Tandberg.

 

AWA

IP – Immateriella rättigheter

En av Europas ledande IP-byråer. Vi har funnits i ungefär 120 år och har växt hela vägen från startup: ett enmansföretag som grundades 1897 av A. W. Andersson, till en internationell bolagsgrupp. Med över 350 medarbetare kan vi utlova ett heltäckande erbjudande inom alla IP-områden, exempelvis patent, avtal och varumärken, och alla branscher. Vi arbetar med allt från startup-företag till ägarna av världens mest välkända varumärken och patentportföljer och brinner för att skydda och utveckla goda idéer.

Cygni

IT KONSULT SYSTEMUTVECKLING

Cygni Östersund är IT-konsulter, och experter inom systemutveckling. 

Vi hjälper våra kunder med allt som ryms inom vilket systemutvecklingsprojekt som helst, från digital design, via UX, agil projekt- och produktledning och systemarkitektur, till all slags programmering. 

Vår vision är att vara den bästa arbetsplatsen för en systemutvecklare, och vi har vunnit oberoende utmärkelser som Sveriges Bästa Arbetsplats sju år i rad! 

Grand North

KOMMUNIKATION PR

Grand North är en kommunikationsbyrån med lång erfarenhet av strategisk kommunikation och att bygga varumärken. Det gör att vi kan erbjuda träffsäkra lösningar och koncept för din marknadsföring. Våra kunder finns över hela Sverige och inom många olika områden. 

Vi är ett gäng nyfikna kommunikatörer. Nyfikna på dig, din omvärld och hur vi med rätt kommunikation kan nå dina mål.

Helklart AB

EKONOMI

Genom att omfamna både siffror och människor hjälper vi företag att frigöra potential i såväl medarbetare som organisation i syfte att bli sin bästa version.  Vi kartlägger företagets faktiska nuläge och ställer det i relation till det önskade läget. Framgångsresan får sedan stöd av den handlingsplan som upprättas utifrån fastställd differens. Med helhetsperspektivet och samtalet som verktyg påverkar vi både företagets attraktionskraft och människans betydelse i det.

 

Internet Media

KOMMUNIKATION

Det finns många som pratar om digital kommunikation, snygga kampanjer och profilupplägg. Vi pratar om det som är viktigast för dig – hur du får nya kunder och säljer mer. Allt annat är underordnat. 

Med över 20 år i den digitala kommunikationsbranschen vet vi vad som ger bäst effekt och vad som du inte skall göra. 

För att vår kundrelation skall bli långsiktigt vet vi att det är viktigt att vi levererar mätbara resultat – resultat som bygger ditt företag

Knowit

IT KONSULT

Knowit är ett konsultbolag som stöttar sina kunder i den digitala transformationen. Bolaget utvecklar hållbara och innovativa lösningar som bidrar till ett högre affärsvärde hos kund. Verksamheten är indelad i de fyra affärsområdena Solutions, Experience, Connectivity och Insight som fokuserar på systemutveckling, datadrivna kundupplevelser, internet of things, cloud respektive managementkonsulting. Kompetenser från olika affärsområden kombineras ofta i kunduppdrag.

Pripplaw Advokat AB

JURIDIK

Riktar sig mot ”levande företag” och deras ägare. Inriktat på olika juridiska och affärsmässiga frågor, Pripplaw så långt som möjligt med en kreativ inriktning för att nå det för klienten optimala slutresultatet. 

– Mina olika styrelseuppdrag och det faktum att jag arbetat som VD i ett expansivt företag gör det enklare för mig att förstå de affärsvillkor som mina klienter lever med.

Jur.kand, Uppsala Universitet 1988, ledamot av Sveriges Advokatsamfund 1994

 

Trampolin

PR

Trampolin PR vill med kommunikation bidra till att du når dina mål och gör ditt företag tydligare och mer framgångsrikt. Vi är en kommunikationsbyrå som består av informatörer, marknadsförare, journalister, filmare och formgivare, som tillsammans har en bred erfarenhet av att skapa ökad synlighet och starkare varumärken. Inom segmentet marknad bidrar vi bland annat med hemsidor, sociala medier, foto, film och text. Inom segmentet PR handlar det ofta om opinionsbildning, press- och mediafrågor samt långsiktiga relationer med kunder och andra målgrupper. Vi jobbar alltid utifrån vårt motto: Mindre snack och mera verkstad.

 

Sopra Steria

IT KONSULT
Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar. 

I världen är vi mer än 46 000 medarbetare. 450 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. 

 

Konceptstudion

Kommunikation

Konceptstudion är en lokal reklambyrå med nationella ambitioner, med mod att utmana kunden men framför allt oss själva. Vi ser till att ni särskiljer er från andra genom att skapa er röst och röda tråd. Det ger dig starka budskap som inte går att efterlikna, så att människor stannar i steget, slutar scrolla och verkligen lyssnar.

Genom att samarbeta med oss skapar vi kampanjer som känns, ett varumärken som når sin fulla potential. Online och offline. Lita på oss, vi får dina kunder att lita på dig. Från det första ögonkastet till den långvariga relationen.

 

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.