Klarar ditt företag en cyberattack?

23 maj 11.45-13.30. Campus Östersund - Hus U

I en värld som ständigt förändras genom globalisering, digitalisering och ”molnifiering”, är frågan hur du hanterar digital information avgörande för hur din organisation står sig mot inre och yttre hot.

Spanarlunchen med IT Säkerhetsbolaget ger dig färdplanen för en analys över svagheter i dina IT-miljöer, hantering av kritisk information och för att utveckla ett bättre skydd.

Petter Bahlenberg och Per Edström på IT-Säkerhetsbolaget reder ut begreppen kring cyberattacker, phishing, DDoS-attacker och fysiska intrång men också inre hot som brister i utbildning och medvetenhet.

– Det krävs en kombination av tekniska lösningar, utbildning och medvetenhet samt policyer och procedurer för att säkerställa företagets datasäkerhet säger Per Edström IT säkerhetsspecialist

Petter och Per ger dig exempel på hur har andra drabbats, konsekvenser och hur dom utvecklar sin framtida motståndskraft. Ta del av kartan som kan säkerställa ditt företags datasäkerhet. Välkommen!

Program

11:45 Lunchen är serverad!

12:00 Välkommen till Peak Innovation Science Park

12:10 Petter Bahlenberg och Per Edström vid IT-Säkerhetsbolaget, ger dig kartan som kan säkerställa ditt företags datasäkerhet.

13:00 Frågor och vidare samtal

13:30 Tack för den här gången!

 

Anmäl dig här

Antalet platser är begränsade

Spanarlunchen är en del av projektet Twin Peak

Kontakt och frågor:

Katarina Olsen
katarina.olsen@peakinnovation.se
Projektmedarbetare
Katarina Olsen

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.