Har du en idé eller

ett företag du

vill utveckla?

Ansök till Peak Inkubator!

Hos oss på Peak Innovation Åre och Östersund finns Jämtland Härjedalens enda företagsinkubator. Vi jobbar med 10 till 12 nystartade företag varje år där alla har ambitioner och potential att växa genom att få hjälp med matchning med relevanta kunder, kapital och kompetens. Vi motiverar människor med nya idéer att ta nästa steg. Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

Ta steget och utveckla dig själv och din företagsidé

PEAKs inkubatorprogram startar i oktober och är 10 månader långt. Vi erbjuder individuell coachning med ett team av affärsutvecklare, vägledning till finansiering, stöd i att hitta dina första kunder, testa och utforska din marknad och att bli trygg i rollen som entreprenör.

Möten med coacher sker både fysiskt och digitalt. Du erbjuds exklusiva träffar och seminarier tillsammans med övriga inkubatorbolag och möjlighet att ta del av specialistkonsulter inom t.ex ekonomi, juridik, marknadsföring, kapitalanskaffning, IT och internationalisering.

Hör av dig till oss!

Nu är anmälningstiden/intaget till Inkubatorprogrammet 23/24 stängt men om du är intresserad av att veta mera om vårt inkubatorprogram eller boka ett möte för att diskutera nästa års program är du varmt välkommen att höra av dig.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och läs mer om våra aktiviteter och event med möjligheter till nätverkande och inspiration.

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.