För dig som Pitchande bolag

Mid Nordic DEMO DAY Åre söker startups med en innovativ teknologi eller affärsidé som tar sikte på hållbarhetsmål inom den gröna energiomställningen. Vi söker bolag som står inför sin andra finansieringsrunda och har höga ambitioner att växa nationellt och internationellt med en skalbar  och verifierad affärsmodell. 

Mid Nordic DEMO DAY i Åre är ett samarbete mellan Peak Innovation, T:lab och Åre Business Forum som tillsammans skapar en ny scen för hållbara investeringar i bolag som  utvecklar lösningar för en grön energiomställning. Initiativ inom t ex hållbara energikällor, smarta städer, smarta hus, framtidens mobilitet, prediktivt underhåll, kvant & energi och procurement-insatser. 

På plats finns kunniga och kapitalstarka investerare med stort fokus på hållbara bolag inom energiområdet. Investerare från både Norge och Sverige.

Ansök idag!

Ansök genom att fylla i formuläret på startsidan och skicka in er pitch deck och senaste årsredovisningen till Åse Angland på Peak Innovation. Åtta startups från Sverige och Norge kommer att erbjudas plats för att pitcha under Åre Business Forum.  

Ansök senast den 15 mars, beslut lämnas på ansökan den 24 mars. 

Pitchen genomförs onsdag den 19/4 på Copperhill Åre mellan klockan 09.00 och 12-30. Program för deltagande bolag skickas ut efter antagning.

Vad är Åre Business Forum?

Utöver själva arrangemanget Mid Nordic Demo Day kommer ni få stora möjligheter att knyta nya kontakter och växa ert nätverk. Under Åre Business Forum 2022 var ett 30-talet startups på plats, bland annat de 10 bolag som nationellt har kvalat in till Almis pitchtävling. 

Åre Business Forum är arenan med många spännande möten i en fantastisk miljö på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Nordens motsvarighet till Davos med fokus på affärer, investeringar och nya kontakter. Här träffas några av de främsta entreprenörerna och de mest aktuella bolagen. 

På plats finns ägare, koncernledningar, viktiga nationella aktörer, några av de bästa tillväxtbolagen och några av våra främsta politiker. I programmet till evenemanget 2023 hittar ni även Impact Summit Åre modererad av Dagens Industri.

Läs gärna mera här om programmet Åre Business Forum: 19-21 april 2023

 

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.