Nyfiken på
AIM SWEDEN?

Välkommen på PEAKs SOPPLUNCH
Hus U Campus Östersund 22 feb. kl 12-13

Visste du att AIM Sweden i Östersund förändrat världen för människor med behov av t ex höft- och knäimplantat? 

Välkommen till Peaks sopplunch på campus Östersund och Hus U. Vi bjuder på soppa, mingel, nätverkande och storyn bakom AIM Swedens resa till ett världsledande företag inom additiv tillverkning (3-d printing) i titan. En teknik som bl a skapar nya möjligheter inom avancerad ortopedi och möjlighet till nya industriella produkter.

Göran Elovsson VD på AIM Sweden och Mikael Bäckström, professor vid MIUN Sports Tech Research Centre och medgrundare av forskarbolaget AIR och AIM Sweden berättar om forskargruppen bakom tekniken, teamet som byggde bolaget, resan fram till idag och framtiden för AIM Sweden.

Välkommen!

AIM Sweden är idag ett av de ledande kunskapsföretagen i världen inom sin nisch. Steg för steg har de etablerat samarbeten med stora, internationella kunder inom ortopedi, flygindustri, energi – och nu högaktuella molded fiber. Molded fiber är formgjuten pappersmassa som kan ersätta engångsartiklar i plast som kaffemuggar, flaskor och matförpackningar.

Anmälan till PEAKs Sopplunch den 22 februari är stängd. Eventet är fullbokat.

Behandling av personuppgifter för event, alumn och annonsering

Peak Innovation är ansvarigt för all behandling av personuppgifter som sker inom bolagets verksamhet, och värnar om den personliga integriteten för varje enskild som är i kontakt med oss.

När du anmäler dig till ett event, behandlar vi ditt namn, din bild och dina kontaktuppgifter för kommunikation och administration inför evenemanget och ofta efter evenemanget med en utvärdering.

Om det ingår någon typ av mat och dryck i samband med evenemanget, behöver vi också behandla uppgifter om matpreferenser på grund av eventuella allergier.

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.