Har du en idé för en hållbar omställning av din verksamhet.

Swedbanks tävlingsprojekt ”Rivstart” har till och med 2 maj en utlysning som är öppen för alla företag som vill ställa om till en mer hållbar och långsiktig verksamhet och som behöver stöd i det arbetet. För att deltaga finns inga höga trösklar eller stora krav på företaget och själva anmälan är kortfattad i sin utformning vilket gör den öppen för många att söka.

 

Ansökan skickas via ett formulär (se länk nedan) och de inskickade bidragen kommer att bedömas utifrån affärspotential och om idén med företaget skulle kunna bidra till ett bättre samhälle. Fokus ligger på områdena hållbarhet, innovation, entreprenörskap och företagande. En urvalsjury väljer ut fem finalister som på finaldagen ”pitchar” sina idéer inför en jury och där vinnarna belönas med ett 3 månader långt verksamhetstödprogram och upp till 500.000 SEK. Även de andra finalisterna får prispengar i storleksordningen 150.000-250.000 SEK, dessutom finns chansen att bli ”Folkets Röst” som ger ytterligare 250.000 SEK.

 

 

 

Läs mer om utlysningen/tävlingen här:

https://www.swedbank.se/foretag/rivstart-tavling.html

https://news.cision.com/se/swedbank/r/swedbank-utlyser-tavling-for-foretagare-som-vill-gora-en-hallbar-omstallning,c3310878

kontakt: rivstart@swedbank.se

 

Behöver du stöd i ansökningsprocessen? 

Välkommen att kontakta oss på Peak Innovation och Invest in innovation där vi stöttar företag i Jämtland Härjedalen att söka resurser för innovation och utveckling! 

 

Lina Lif

Peak Innovation

lina.lif@peakinnovation.se

Mobiltelefon: +46 (0)70-650 51 86

 

 

Olle Källström


Peak Innovation

olle.kallstrom@peakinnovation.se

Mobiltelefon: +46(0)70 267 90 09

 

 

Foto: Gettyimages

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.