Har du en idé eller ett företag du vill utveckla?

Vi stöttar företag och talangfulla människor att utveckla idéer. Vi matchar dina behov med relevant kunskap för att validera din affärsidé, utveckla teamet, hitta finansiering och nya marknader. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Peaks startup-program

Vi jobbar med ett tiotal nystartade företag varje år där alla har ambitioner och potential att växa genom att få hjälp med matchning med relevanta kunder, kapital och kompetens. 

Vi erbjuder individuell coachning med ett team av affärsutvecklare, vägledning till finansiering, stöd i att hitta dina första kunder, testa och utforska din marknad och att bli trygg i rollen som entreprenör.

Möten med coacher sker både fysiskt och digitalt. Du erbjuds exklusiva träffar och seminarier tillsammans med övriga bolag och möjlighet att ta del av specialistkonsulter inom t ex ekonomi, juridik, marknadsföring, kapitalanskaffning, IT och internationalisering.

Våra bolag 2023/24

 Wivra

Teamet har byggt en tjänst för effektiv och säker kommunikation mellan personal och anhöriga till äldreboenden. En hubb för alla typer av kommunikation och samtidigt en

Läs mer »

 Sibship

Ett miljövänligt, klimatneutralt, kostnadseffektivt och säkert mensskydd för alla. Louise Berg har genom sin innovation erhållit projektfinansiering för forskning, verifiering och kommersialisering från Vinnova. Louise

Läs mer »

 Delta

Delta –  hjälper människor till ett mer hälsosamt och inkluderande liv genom en digital lösning som förenklar och tidseffektiviserar sökandet och marknadsföringen av aktiviteter och upplevelser i

Läs mer »

En lösning som kan ge oss bättre hälsa

Österrikiska Pia-Maria Hauschild kom till Sverige och Åre under coronapandemin. Nu har hon bestämt sig för att stanna, och med det tar Pia-Maria också med sig sin affärsidé HeartBalance från hemlandet.

Vårat proffsiga nätverk

Inom Peak Innovation finns upphandlade experter och rådgivare. Ett nätverk av finansiärer, affärsänglar och erfarna mentorer som alla jobbar för din tillväxtresa. Vi matchar med kontaktvägar till kunskap och forskning, nationellt och internationellt. 

I partnerskap med bl a ledande företag i regionen och IGNITE Sweden matchar vi företag till marknader och kunder över hela landet. 

Deltar du i Startup-programmet får du möjlighet att dela erfarenheter och kunskap och bygga egna nätverk med andra startups.

Snabba fakta om Peaks startup-program

0

nya startup-bolag coachas varje år i Peaks Startup-program

0

miljoner sek omsattes i bolagen som deltog 2019-2022

0

miljoner sek i tillväxtkapital togs in av regionala bolag som deltog 2019-2022

0

helårsanställda i bolagen
som deltog 2019-2022

Hör av dig till oss!

Nu är anmälningstiden/intaget till Startup-programmet 23/24 stängt men om du är intresserad av att veta mera eller boka ett möte är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.