Har du en idé eller ett företag du vill utveckla?

Peak Innovation är Jämtland Härjedalens enda företagsinkubator. Vi stöttar företag och talangfulla människor att utveckla idéer. Vi matchar dina behov med relevant kunskap för att validera din affärsidé, utveckla teamet, hitta finansiering och nya marknader. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Peaks inkubatorprogram

Vi jobbar med ett tiotal nystartade företag varje år där alla har ambitioner och potential att växa genom att få hjälp med matchning med relevanta kunder, kapital och kompetens. 

PEAKs inkubatorprogram startar i oktober och är tio månader långt. Vi erbjuder individuell coachning med ett team av affärsutvecklare, vägledning till finansiering, stöd i att hitta dina första kunder, testa och utforska din marknad och att bli trygg i rollen som entreprenör.

Möten med coacher sker både fysiskt och digitalt. Du erbjuds exklusiva träffar och seminarier tillsammans med övriga inkubatorbolag och möjlighet att ta del av specialistkonsulter inom t ex ekonomi, juridik, marknadsföring, kapitalanskaffning, IT och internationalisering.

Bolag i inkubatorn 2023/24

Knopp

App som via visualiseringar och spel stödjer dialogen mellan barn, föräldrar och skola vid misstanke om ADHD eller autism i väntan på insatser från BUP.

Easy Scanning Sweden

App som scannar och varnar för allergener/matpreferenser till kunder inom dagligvaruhandeln.

Pumpa Med

Ett kvalitetssäkringssystem för ortopediska operationer av höft och knän.

En lösning som kan ge oss bättre hälsa

Österrikiska Pia-Maria Hauschild är affärsutvecklare, och hon kom till Sverige och Åre med sin svenske fästman under coronapandemin. Nu har de bestämt sig för att stanna, och med det tar Pia-Maria också med sig sin affärsidé HeartBalance från hemlandet.

Vårat proffsiga nätverk

Inom Peak Innovation finns upphandlade experter och rådgivare. Ett nätverk av finansiärer, affärsänglar och erfarna mentorer som alla jobbar för din tillväxtresa. Vi matchar med kontaktvägar till kunskap och forskning, nationellt och internationellt. 

I partnerskap med bl a ledande företag i regionen och IGNITE Sweden matchar vi företag till marknader och kunder över hela landet. 

Deltar du i inkubatorprogrammet får du möjlighet att dela erfarenheter och kunskap och bygga egna nätverk med andra Startups i inkubatorn. 

Snabba fakta om inkubatorn

0

nya startup-bolag coachas varje år i Peak Inkubators program

0

miljoner sek omsattes i inkubatorbolagen som deltog 2019-2022

0

miljoner sek i tillväxtkapital togs in av inkubatorbolagen som deltog 2019-2022

0

helårsanställda i inkubatorbolagen
som deltog 2019-2022

Hör av dig till oss!

Nu är anmälningstiden/intaget till Inkubatorprogrammet 23/24 stängt men om du är intresserad av att veta mera om vårt inkubatorprogram eller boka ett möte för att diskutera nästa års program är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag anmäler mig som medlem i Peaks nätverk för nyheter, event och nätverkande.