Finansieringspalett & Projektbyggarverkstad

28 mars 2023

Vilka strategiska utvecklings och innovationsprojekt vill vi i Jämtlands län se från 2023 och framåt? Vilka möjligheter till finansiering finns när det gäller större samverkansprojekt, förstudier m m?

Under hösten 2023 bjöd Peak Innovation in till två workshops på temat ”Jämtland Beyond Tomorrow – strategiska projekt” där deltagare från en mängd olika organisationer tog fram utmaningar, möjligheter och framtidsspaningar.

Nu bjuder vi in till nästa träff och nästa steg! Flera projektgrupper har jobbat vidare med sina idéer och vi ser strategiska projekt växa fram inom flera olika områden. Du kan delta på denna träff även om du inte var med den 26 september eller 8 december.

Den 28 mars bjuder Peak Innovation i samarbete med Region Jämtland Härjedalen in till en halvdags workshop i hus U på Campus. Vi kommer att börja med en djupdykning i finansieringsmöjligheter (den så kallade Finansieringspaletten) för att därefter jobba vidare med skarpa projektidéer/utmaningar kring konkreta, strategiska projekt i Jämtland som är öppna för samverkan.

Det finns möjlighet att delta i endast Finansieringspaletten eller endast Projektbyggarverkstaden.

Program

Kl. 12:00-14:15  Lunch och presentation av finansieringsmöjligheter för strategiska projekt i  Jämtland Härjedalen

  • Europiska Regionalfonden (ERUF)
  • Europeiska Socialfonden (ESF)
  • Interreg Sverige-Norge
  • Interreg Baltic Sea Region
  • Region Jämtland Härjedalen 1:1-medel för medfinansiering

Kl. 14:15-14:30 Fika

Kl. 14:30 Workshop kring strategiska projekt och konkreta samarbeten i Jämtland Härjedalen

Projektidéer och projekt i pipeline presenteras, ta chansen att gå med som partner eller påverka innehållet.

Kl. 16:00 Sammanfattning och nästa steg

Kl. 16:30 Avslutning

Vi har ett BEGRÄNSAT antal platser. Vid fullbokat event kommer vi begränsa antal deltagare från samma organisation.

Möjlighet finns att anmäla en idé, ett projekt eller en utmaning som ni vill presentera som ett case. Fyll i rutan nedan så kontaktar vi dig.

Vi kommer webbsända den första delen av workshopen, Finansieringspaletten. Dock finns inte möjlighet att delta med frågor osv. om du deltar digitalt.

För att se webbsändningen krävs ingen anmälan, länken kommer publiceras här innan eventets start.

Anmälan för deltagande på plats sker nedan senast den 7 mars. Sprid gärna inbjudan!
Väl mött den 28 mars!

Anmälan till Finansieringspalett & Projektbyggarverkstad den 28 mars är stängd

Behandling av personuppgifter för event

Peak Innovation är ansvarigt för all behandling av personuppgifter som sker inom bolagets verksamhet, och värnar om den personliga integriteten för varje enskild som är i kontakt med oss.

När du anmäler dig till ett event, behandlar vi ditt namn, din bild och dina kontaktuppgifter för kommunikation och administration inför evenemanget och ofta efter evenemanget med en utvärdering.

Om det ingår någon typ av mat och dryck i samband med evenemanget, behöver vi också behandla uppgifter om matpreferenser på grund av eventuella allergier.